share:

Beauty en Spa meubels
Lemi T-Modular

T-Modular is het nieuwe en volledig gepersonaliseerde modulaire systeem van Lemi. Maak 5 verschillende creaties naar uw voorkeur met 1 systeem en crëer het perfecte meubelstuk voor uw praktijk of salon. Verkrijgbaar in 10 verschillende soorten houtkleuren.

 

T-Modular 361

Een praktische ladekast gemaakt van hoogwaardige grondstoffen met een uitzonderlijke afwerking. Compleet met vier lades om het plaatsen en het gebruik van de kast gemakkelijker aan te passen aan de inrichting van uw praktijk of salon.

Afmetingen: Afmetingen: 82 cm hoog - 70 cm in de lengte - 45 cm in de diepte

Gewicht: 85 kg

Ideaal voor: brede lades

 

T-Modular 362

Een kast compleet met vier verstelbare planken om aan te passen aan de beschikbare ruimtes. De producten zijn altijd perfect zichtbaar en in volgorde, om de werkactiviteiten te vergemakkelijken.

Afmetingen: 82 cm hoog - 70 cm in de lengte - 43 cm in de diepte

 

Gewicht: 85 kg

Ideaal voor: verstelbare planken

 

 

T-Modular 363

 

Deze elegante eenheid, die geleverd word met een lade en een kast met verstelbare planken is ontworpen om te helpen bij de organisatie van de werkruimte terwijl op hetzelfde moment een hoog niveau van stijl en design behouden wordt.

 

Afmetingen: 82 cm hoog - 70 cm in de lengte - 45 cm in de diepte

 

Gewicht: 85 kg

Ideaal voor: lade en verstelbare plank

 

 

T-Modular 364

Planken met verstelbare lengtes, ontworpen om uw module echt uniek te maken, terwijl u het op hetzelfde moment volledig kunt aanpassen naar uw eigen specifieke behoeften.

Ideaal voor: verstelbare plank

 

Het modulaire systeem T-Modular is beschikbaar in 10 verschillende houtsoorten

Vraag vrijblijvende offerte aan:offerte aanvragen
of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte naar intermedi@telenet.be (regio Gent) of naar info@intermedi.be (regio Harelbeke).© 2021 Intermedi bv - All rights reserved. privacy Website by KMOSites